Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Διαγωνισμός βίντεο για τα κοινωνικά δικαιώματα

8/11/2021

Η Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διοργανώνει διαγωνισμό βίντεο για τα κοινωνικά δικαιώματα #MySocialRights.

 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για νέους ηλικίας 18-30 ετών που ζουν στην ΕΕ και στόχο έχει να κινητοποιήσει τους νέους πολίτες ώστε να εκφράσουν τις αντιλήψεις, τις ελπίδες, τις ιδέες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον της Ευρώπης, και ιδιαίτερα το μέλλον της Κοινωνικής Ευρώπης.

 

Οι νικητές θα κερδίσουν:
- μια κάμερα Go-Pro
- μια κάρτα Interrail Global 22 ημερών
- ή δωρεά σε φιλανθρωπικό σκοπό

 

Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα βίντεο/ημερολόγιο διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων και να το δημοσιεύσουν σε δημόσιο λογαριασμό τους στο Facebook, έως τις 5 Δεκεμβρίου.

 

Το βίντεο πρέπει να εκτείνεται χρονικά μέσα σε μια εβδομάδα και να περιλαμβάνει ένα έως δύο δευτερόλεπτα την ημέρα όπου να απεικονίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα ή η έλλειψή τους.

 

Διαβάστε αναλυτικά τους κανόνες συμμετοχής στα Σχετικά αρχεία.

 

Ιστορικό
Με τον Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στοχεύει να οικοδομήσει μια πιο δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Οι 20 αρχές του πυλώνα δείχνουν το δρόμο προς μια ισχυρή κοινωνική Ευρώπη που είναι δίκαιη, χωρίς αποκλεισμούς και γεμάτη ευκαιρίες.

 

Για να βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα οι αρχές, η Επιτροπή εργάζεται για να δεσμεύσει τους Ευρωπαίους σε κοινωνικά ζητήματα και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την κοινωνική Ευρώπη.

 

Σύμφωνα με αυτούς τους στόχους, ο διαγωνισμός βίντεο #MySocialRights στοχεύει να ξεκινήσει μια συζήτηση για την κοινωνική Ευρώπη και τον Ευρωπαϊκό Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων με το ευρύ κοινό και πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην προώθηση της κοινωνικής Ευρώπης και των κοινωνικών δικαιωμάτων μεταξύ των νέων σε ολόκληρη την ΕΕ, αυξάνοντας την ευαισθητοποίησή τους σε κοινωνικά ζητήματα.

Φορέας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Σχετικά αρχεία

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 8/11/2021