Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας
  • RSS
 

Προβολή ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Αποτελέσματα 1 - 10 από 180 από 18 σελίδες

Προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων και κατάλογοι όλων των υπολοίπων Επιχειρηματικών Σχεδίων με τη βαθμολογική τους κατάταξη στη δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α' Κύκλος)»

10/8/2017 - Ανακοίνωση

Ανακοινώθηκε η Απόφαση Συμπληρωματικού Προσωρινού Καταλόγου Δυνητικών Δικαιούχων και Κατάλογοι όλων των υπολοίπων Επιχειρηματικών Σχεδίων με τη βαθμολογική τους κατάταξη στη Δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, ...

Πρόσληψη προσωπικού στο πλαίσιο του προγράμματος "Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας"

8/8/2017 - Δελτίο Τύπου

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη συνολικά 2.868 ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Τεχνική συνάντηση για την ενεργοποίηση των δράσεων υγείας στα ΠΕΠ και τη χρήση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων

18/7/2017 - Εκδηλώσεις - Συνέδρια

Στο πλαίσιο συντονισμού των δράσεων ΕΚΤ που υλοποιούνται από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, η ΕΥΣΕΚΤ διοργάνωσε τεχνική συνάντηση τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατάρτισης σε 17 ∆ήµους, θύλακες υψηλής ανεργίας (Β’ ΚΥΚΛΟΣ)

14/7/2017 - Ανακοίνωση

Η δράση στοχεύει ταυτόχρονα, στην άµεση αντιµετώπιση της ανεργίας πληθυσµιακών οµάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία, στην αναβάθµιση των προσόντων των συµµετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας µε παροχή συµβουλευτικών ...

Αποτελέσματα δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2017-2018»

5/7/2017 - Ανακοίνωση

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ΑΕ, δημοσίευσε τους οριστικούς πίνακες των δικαιούχων και μη δικαιούχων voucher για τους παιδικούς σταθμούς, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2017-2018». ...

Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕ∆ (σχολικό έτος 2017-2018)

21/6/2017 - Ανακοίνωση

Το έργο της "Μαθητείας στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ" έχει ως κύριο στόχο την ομαλή μετάβαση στην αγορά εργασίας νέων ηλικίας 16-23 ετών.

Αποτελέσματα προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

8/6/2017 - Ανακοίνωση

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του «Προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)», ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής σε παιδικούς σταθμούς στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2017-2018»

23/5/2017 - Ανακοίνωση

Στόχος της δράσης είναι να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση των ωφελουμένων στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων (παιδιά και άτομα με αναπηρία) σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

9η Μαΐου - Ημέρα της Ευρώπης - εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

8/5/2017 - Δελτίο Τύπου

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιούν αύριο 9 Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης, στις 14.30 στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κοινή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και ...

Ανακοίνωση για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" (παιδικοί σταθμοί) 2017-2018

8/5/2017 - Ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" θα ξεκινήσει φέτος νωρίτερα, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός Ιουνίου, ώστε οι ωφελούμενοι γονείς ...

Αποτελέσματα 1 - 10 από 180 από 18 σελίδες