Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας
  • RSS
 

Προβολή ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Αποτελέσματα 1 - 10 από 220 από 22 σελίδες

Διαγωνισμός φωτογραφίας #MySocialEurope

6/2/2019 - Ανακοίνωση

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι ηλικίας 18-30 ετών που ζουν στην ΕΕ, έχοντας την ευκαιρία να αποτυπώσουν δημιουργικά μέσα από το φακό τους «το μέλλον της κοινωνικής Ευρώπης».

Ένταξη της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ»

6/2/2019 - Δελτίο Τύπου

Σκοπός της πράξης είναι η βελτίωση της συνάφειας των ΕΠΑΛ, ως συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης με την αγορά εργασίας και τη διευκόλυνση της μετάβασης από την εκπαίδευση στην εργασία.

Έναρξη διαδικασίας προ-επιλογής προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές–κύκλος Β’»

16/1/2019 - Ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαδικασία προ-επιλογής ερευνητικών προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης «Υποστήριξη ερευνητών με έμφαση στους νέους ερευνητές – κύκλος Β’».

Οριστικά αποτελέσματα για τη δράση "Κέντρα στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας"

5/1/2019 - Ανακοίνωση

Ανακοινώθηκαν από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ - ΑπKO, τα οριστικά αποτελέσματα αξιολόγησης και βαθμολόγησης των αιτήσεων για τη δράση "Κέντρα στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας" μετά την εξέταση των ενστάσεων.

Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο κοντά στον πολίτη

17/12/2018 - Ανακοίνωση

Δεκάδες έργα υλοποιούνται σε όλη τη χώρα ωφελώντας χιλιάδες συμπολίτες μας. Δράσεις για την προώθηση της απασχόλησης, έργα για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες τις βαθμίδες, έργα στον τομέα υγείας, έργα για την υποστήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ...

Αποτελέσματα αξιολόγησης για τη δράση «Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας»

27/11/2018 - Ανακοίνωση

Ανακοινώθηκαν από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΑπΚO, τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης και βαθμολόγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δράση "Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας".

Προσλήψεις 5.822 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

7/11/2018 - Ανακοίνωση

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων οι προσλήψεις 5.822 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Προδημοσίευση της δράσης "Επιχορήγηση υφισταμένων Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.)

6/11/2018 - Ανακοίνωση

Σκοπός της δράσης είναι η υποστήριξη των υφιστάμενων φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.)

2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

5/11/2018 - Ανακοίνωση

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνεται η Έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Κ.ΑΛ.Ο. ΑΤΗΕΝS EXPO ’18, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Αθήνας, στους χώρους του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο ...

Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών

16/10/2018 - Δελτίο Τύπου

Σκοπός της πράξης είναι η ενίσχυση των δομών κοινωνικής μέριμνας για τους φοιτητές που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Αποτελέσματα 1 - 10 από 220 από 22 σελίδες
Ρωτήστε μας 1957-2017: 60 χρόνια ΕΚΤ