Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Διοργάνωση Σεμιναρίου για τις Κρατικές Ενισχύσεις σε δράσεις ΕΚΤ

25/9/2014

Σεμινάριο με θέμα «Κρατικές Ενισχύσεις: Συγχρηματοδοτούμενες Δράσεις ΕΚΤ & Νέοι Κανονισμοί Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020» διοργάνωσε η ΕΥΣΕΚΤ, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με τη συμμετοχή της Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα εφαρμογής του νέου κανονιστικού πλαισίου περί Κρατικών Ενισχύσεων στην υλοποίηση δράσεων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, λαμβάνοντας υπόψιν τη μέχρι σήμερα εθνική και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων κα Άννα Δαλλαπόρτα, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πλήθος στελεχών Ειδικών Υπηρεσιών και Φορέων που σχεδιάζουν ή υλοποιούν σχετικές δράσεις.

Στα Σχετικά αρχεία μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων τις παρουσιάσεις και τα πρακτικά του σεμιναρίου.

 

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (EΥΣΕΚΤ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 10/11/2014