Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Υλικό θεματικού εργαστηρίου «Επαγγελματικές δεξιότητες: σχεδιασμός για το μέλλον»

13/11/2020

 
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διαδικτυακού εργαστηρίου «Επαγγελματικές δεξιότητες: σχεδιασμός για το μέλλον» που συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ - Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, και η Γεωγραφική Μονάδα Α.5 (Κύπρος-Ελλάδα) της ΓΔ Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Κοινωνικής Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Στο πρώτο μέρος του εργαστηρίου παρουσιάστηκαν οι πρόσφατες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα των Δεξιοτήτων και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από εξειδικευμένα στελέχη της ΓΔ Απασχόλησης.

 

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, εμπειρογνώμονες/εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων από την Εσθονία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Γερμανία και Κροατία παρουσίασαν επιλεγμένες πρακτικές.

 

Στα Σχετικά αρχεία έχουν αναρτηθεί όλες οι παρουσιάσεις και υλικό του εργαστηρίου.

 

Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε, μπορείτε να δείτε τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση που έχει αναρτηθεί στο ελληνικό κανάλι του ΕΚΤ στο YouTube.

 

Το εργαστήριο αποτελεί το πρώτο μιας σειράς θεματικών εργαστηρίων που θα διοργανωθούν διαδικτυακά, με στόχο να ενισχύσουν το έργο σχεδιασμού νέων δράσεων στους θεματικούς τομείς δεξιοτήτων, απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης, στο πλαίσιο προγραμματισμού του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ+) για την περίοδο 2021-2027.
 
 

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (EΥΣΕΚΤ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 15/12/2020