Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Εκδήλωση στο Thessaloniki Helexpo Forum με θέμα "Πολιτική Συνοχής 2021-2027: Προκλήσεις και προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας"

11/9/2020

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο του πολιτικού και οικονομικού φόρουμ «Thessaloniki Helexpo Forum 2020» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτική Συνοχής 2021-2027: Προκλήσεις και προοπτικές για την Ελλάδα της επόμενης μέρας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ευρωβουλευτής - μέλος του ΕΛΚ/ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαρία Σπυράκη*, o υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών «ΕΝΑ» και σύμβουλος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κορκολής,καθώς και ο  καθηγητής Περιφερειακής Οικονομικής Ανάλυσης του Παντείου Πανεπιστήμιου, Γιάννης Ψυχάρης. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Κική Τσιλιγγερίδου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φόρουμ https://thessaloniki-helexpo-forum.gr/.

*συμμετοχή μέσω Skype

Φορέας

Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 22/1/2021