Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Διαγωνισμός φωτογραφίας #MySocialEurope

6/2/2019

Με στόχο να προβάλει την Κοινωνική Ευρώπη και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό και ιδιαίτερα τους νέους σχετικά με θέματα κοινωνικών δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει το διαγωνισμό φωτογραφίας #MySocialEurope.


Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι ηλικίας 18-30 ετών που ζουν στην ΕΕ, έχοντας την ευκαιρία να αποτυπώσουν δημιουργικά μέσα από το φακό τους «το μέλλον της κοινωνικής Ευρώπης».


Τρεις νικητές θα κληθούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Διαλόγου Νέων Πολιτών που θα πραγματοποιηθεί στο Σιμπίου στις 8 Μαΐου και θα κερδίσουν ένα εισιτήριο InterRail για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

 

Η εκδήλωση Διάλογος Νέων Πολιτών θα συγκεντρώσει 300 νέους Ευρωπαίους για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρώπης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι 15 καλύτερες φωτογραφίες από αυτόν τον διαγωνισμό φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των 3 κερδισμένων, θα προβληθούν σε έκθεση που διοργανώνει η Επιτροπή.


Οι 12 άλλοι νικητές θα λάβουν μια κάμερα Fujifilm Instax (Mini 90 neo classic), μια θήκη και ένα πακέτο instax films. Επίσης, 35 επιλαχόντες θα κερδίσουν ηχεία Bluetooth.


Υποβάλετε τη φωτογραφία σας μέχρι τις 4 Μαρτίου 2019.

 

Φορέας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 6/2/2019