Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Εκδήλωση «Μεταρρυθμίσεις του Δημοσίου Τομέα: Επιτυχίες, Αστοχίες, Προκλήσεις»

22/4/2019

Εκδήλωση με θέμα «Μεταρρυθμίσεις του Δημοσίου Τομέα: Επιτυχίες, Αστοχίες, Προκλήσεις» διοργάνωσε η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ» (ΕΥΔ ΕΠ ΜΔΤ), την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας των ΕΠ/ΕΚΤ Γ. Ιωαννίδης παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του ΕΠ «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020» επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του στην κοινωνική ευημερία.


Η Προϊσταμένη της ΕΥΔ ΕΠ ΜΔΤ Α. Καρκούλη παρουσίασε σημαντικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από τα πρώτα κοινοτικά πλαίσια στήριξης και έως σήμερα συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της δημόσιας διοίκησης, όπως TAXIS, μηχανοργάνωση ασφαλιστικών ταμείων, Καποδίστριας, ΙΝΕΠ-ΕΚΔΔΑ, ΚΕΠ, Ψηφιακή πύλη Ermis, Σύζευξις Ι, Καλλικράτης, Διαύγεια και πολλά άλλα.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μ. Ξενογιαννακοπούλου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λ. Κρέτσος και ο Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Γ.  Μαρκοπουλιώτης. Στη εκδήλωση επίσης συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Γ. Δραγασάκης και σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας μας.

 

Σχετικά αρχεία

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 23/4/2019