Νέα

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

"Explore the Aegean" για νέους 18-30 ετών

15/3/2019

Με στόχο την προβολή των έργων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, διοργανώνεται μια πρωτότυπη δράση με τίτλο “Explore the Aegean”.

 

Έξι νέοι ηλικίας, μεταξύ 18 και 30 ετών, θα ταξιδέψουν για 7-10 ημέρες μέσα στο διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος 2019, ακολουθώντας μια από τις 3 διαδρομές που έχουν καθοριστεί:
- Διαδρομή 1: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη
- Διαδρομή 2: Κύθνος, Σίφνος, Κίμωλος, Μήλος
- Διαδρομή 3: Κάλυμνος, Κως, Ρόδος


Σε κάθε διαδρομή οι νέοι θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα και δράσεις,  αλλά και θα έρχονται σε επαφή με την ιστορία των νησιών και τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους θα φωτογραφίζουν, θα βιντεοσκοπούν και θα κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας παράλληλα την εμπειρία τους. Όταν ολοκληρωθούν και οι τρεις διαδρομές, θα συγκεντρωθεί το υλικό και θα δημιουργηθεί ένα βίντεο μικρής διάρκειας, το οποίο θα μπορεί να παρουσιαστεί (πιθανά και από τους ίδιους) σε εκδηλώσεις δημοσιότητας και σε συναντήσεις του δικτύου πληροφόρησης και επικοινωνίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο notioaigaio@mou.gr έως τις 30/4/2019 με μήνυμα το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο όπου θα παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τα κίνητρά τους για να συμμετάσχουν στο Explore the Aegean, καθώς και 2-3 φωτογραφίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://pepna.gr/el/news/explore-aegean

 

Επιχειρησιακό πρόγραμμα

ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 18/3/2019