Νέα

 • Ενέργειες
 • Εκτύπωση σελίδας

Ανακοίνωση για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" (παιδικοί σταθμοί) 2017-2018

8/5/2017

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" θα ξεκινήσει φέτος νωρίτερα, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εντός Ιουνίου, ώστε οι ωφελούμενοι γονείς να έχουν το χρόνο να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.

Εν όψει λοιπόν της έκδοσης της σχετικής Πρόσκλησης που θα δημοσιευθεί εντός Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν "Αξία Τοποθέτησης" (voucher) θα πρέπει:

 • Να έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση του έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού του φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
 • Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση που θα ακολουθήσει.

Ταυτόχρονα, η ΕΕΤΑΑ προκειμένου να καταρτίσει ενδεικτικό και μη εξαντλητικό κατάλογο φορέων/δομών που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη δράση, καλεί:

 • τους βρεφικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς,
 • τους βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας,
 • τους παιδικούς σταθμούς,
 • τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, και
 • τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία,

να δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 12/5/2017 και ώρα 24:00, εφόσον το επιθυμούν, την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στη δράση, ως εξής:

 1. Οι Φορείς που συμμετείχαν στον προηγούμενο κύκλο της Δράσης (2016-2017) μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής: https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2017/foreis_2017/index.php, με τα στοιχεία που είχαν δηλωθεί κατά το έτος 2016-2017. Σε περίπτωση οιασδήποτε μεταβολής, θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της παραγράφου 2, που ακολουθεί.
 2. Οι Φορείς που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη δράση (ή στην περίπτωση των μεταβολών της παραγράφου 1), θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση - Δήλωση φορέα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και να την στείλουν υπογεγραμμένη σε μορφή pdf, μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία περί δυναμικότητας και λειτουργίας των δομών τους (άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ή του ΦΕΚ σύστασης και λειτουργίας ή οποιουδήποτε άλλου ισοδύναμου εγγράφου που αποδεικνύει τη νομιμότητα λειτουργίας της δομής) στη διεύθυνση enarmonisi2017@eetaa.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και πιο συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2017
 

 

Φορέας

Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΑΕ (ΕΕΤΑΑ)

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 23/5/2017